Saturday, 23 July 2011

KETUA KELAS 6R1 HAVOC !

SICOMEL <3
hahahahahahaha
errr , baldi merah tu perlu kot ! 
hahahaha -___-"

salamm all . anyway tiba tiba rasa rajin nak update blog lately ni . tak tau pasai apa aihhh . now , nak cerita pasal pengalaman menjadi ketua kelas di 6R1 ni . haa , nak tau macam mana sy dipilih ? mcm ni , mula-mula tyra (kawan baik sy) yg jd ketua kelas , pastu rezeki die pulak dapat masuk IPG . then turun jawatan ni kat aqidah (kawan baik sy juga) , tapi die pi sambung blajaq kat ITP . semua pakat2 nak tinggal kan aku ehh . sedih tauuu . huhuhu . masa ari last tyra n qida sekola kat SMKDMK tuu , amalan turun kan menjadi tradisi kami , hahaha tyra terus turunkan jawatan die tu kat sy . amboiii . suka ati die . nak tau tak , pening kot jd ketua kelas ni . leader class yg agak bising ni mmg sume org syg . hahaha , bila dorg tak buat tugas je , buat muka gengster tunjuk kat org yg malas buat tugas tu , kelam kabut die nak buat tugass , hahaha , sy kan kakak kawasan , semua takot ouhh , hahaha . so far so good . btw , pgalaman di form6 sgt best ! mase form6 ni first time sy jd MC perhimpunan , haha pagi2 ngadap muke junior yg dok tersengih sengih mcm kerang busuk tuuu . bilaa jumpa je junior , *ehh , kakak perhimpunan laa , nak nombor * ouhh mengada gila junior sy ni . hahaha . dlm kelas duduk brsebelahan syama  then blakang zaquan and syed punye tmpat duduk , tepi zaquan , hasnaa n faraa , depan meja fara n hasna , meja tifa n ain . ok . memang kecohh laa kann ! hahaha . kalo nak open table je , slalu brkumpul kat meja zaquan tuhhh . memang bising lah . kalo cikgu takde , kelas tu macam pasar malam kot . bisingg , dengan gelaknya , pasang lagu kuat-kuat laa , sembang kuat mcm nak bgi satu kelass dengar laa . mcm2 perangai ada classmate sy ni . btw , sy slalu tego mereka , sbb kenakalan mereka , tapi sy syg mereka . TAPI KANN , lagi best kalau TYRA & WAN , ade . huhuhu . mesti lagi havoc kan kelass tuu . qida n aida pun ade lagi best jugak . tapi nk wat cmne , maybe for this tine , i should independent without NURATHIRAHH . ade hikmah allah pisahkan kami , kan tyra kan ? tyra , u are my darling tauu . i nak u dekat dgn i ! for me ,  u so perfect than others . sedihh ouhh . aku syg kau tauu . huhu . igt tauu . okbye . huhu .

1 comment:

  1. iloveyou too, jaga jawatan aku elok2 tau. hahaha

    ReplyDelete