Saturday, 16 July 2011

KESAYANGAN SAYA =)




chaakkk ! cantik tak froggy *coklat* kat ats ni ? haa , kalo nak tau kan , my darling yg buat kan . kat blog die pun ade froggy ni , well sy just copy n paste sbb terharu sgt sbb froggy ni is dedicated to me . wait , will u see capital A ? A stands for AINA . thats my name ! im so touched ! but u can see capital R stands for one of our best friend . R for RIDZWAN . hee , sweet laa tyraa ni . kalo sy jd laki dah lama sy rebut awk drpd wan utk jd gf sy . hehehe . tyra , u know right i always loving you syg and always missing you . TYRA , awk jgn sedih dah tau . mmg kita berjauhan . tapi awk slalu ad dlm hati sy . mybe wan pun akn cakap benda yg sama kan kan kan kan hehehehe . awk kat sana (IPDA) kena kuat semangat . btw syg , awk tak boleh espect org2 disekeliling  awk semuanya perangai mcm kawan-kawan awk kat ipoh ni haa . rambut sama hitam tapi hati lain-lain . tapi awk , sy yakin awk boleh hadapi semua dugaan ni kann ? sy percaya along dan izni (tak suke ktawa) hahaha , boleh jaga awk mcm kami jaga awk kat sni . appreciate them ok ? btw , THANKS ALOTS BECAUSE MAKES ME SMILE WHEN I SEE THIS CUTE FROGGY :) ILOVEYOU TYRAA . syg wan jugak , tapi tak boleh lebih2 nanti ade org jeles terutama TYRAHYPER . haha . okay , agak keterlaluan disitu . hahaha . dah boleh diam dah kot . hahaha . okaybye . jap jap , saya SOUL awk kannn ? (kelip-kelip mata) 

No comments:

Post a Comment