Monday, 24 October 2011

PERKARA BIASA .

Salam all . having a great day today ? don't you ? OH NO ! why ? (caring kan) haha . perkara biasa . means like , normal things yg korang selalu buat , or masalah yg biasa korang hadapi or something the fuuu things thats make ur day like disaster , DISASTER ok ? haha , well ak nk sentuh sikit , errr sikit laa psal kawan . haha . what the heck ! tak abiss-abiss . no no , ak bkn nk ckp ap kan , ak ade ramaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (haa nmpk ramai kan) well ak kan peramah orgnye (yela tu) sbb tu kwn kwn ak sng nk kwn dgn ak kan nana kan ? haha . but kwn prempuan je laa kan , lelaki tak kot . haha . mcm biasa lepas spm sume kawan ak buat hal masing2 . ad yg lupe ak pun ade (sedih) haha , tapi ak tak kisah , ehh ak tau la korang busy . takpe takpe ak paham . aku kan memahami orgnye . ehem .


SANGAT MANIS KAN ?


Ada macam-macam jenis kawan yg aku ade weh . kawan yg baik , kawan yg slalu tolong aku susah pun ade , kawan yg mcm duri dlm daging pun ade , kawan yg kuat touching pun ade , kawan yg pandai sangat pun ade , kawan yg gila-gila pun ade . haihhh , byk la wehh . tak tertulis ak ni haa . well ni la LUMRAH hidup kan ? cuma satu je ak nak tekankan disini , if korang dah tau kawan korang tu trgolong dlm jenis kawan yg mcm duri dlm daging tu korang kne selalu berjaga-jaga laa ok ? kawan gelak ramai doh , tapi kawan nanges berapa sangat punn . kan kan kan ? semua ni aku dah alami weh . apa org kata , sekali kena , selalu beringat . tak gitu ? haa , cukup cukup . aku bkn nk mmbebel pasal tu . ak cuma nak cakap thanks alots to my dear friends yg tak pernah lupakan ak walaupun dorg dh belaja kat IPG , UNIVERSITI , POLI , KOLEJ . well ak tau ak budak form6 yg pakai uniform kain biru tu haaa . aku pelajar sekolah je . hukhuk .


TERIMA KASIH DAUN KELADI  tau .




haa , ada kawan aku sorang ni nama nye ANIS ATHIRAH . aku selalu tak berkesempatan nak jumpe die kalo die balik ipoh . kadang-kadang faktor transport jugak jadi penghalang , BABE , ak tau aku tak de lesen semua bagaii tuu , aku tau aku takde kereta nak bawak ko jalan jalan jauh . tapi ak jnji aku akn usahakan dgn duit sendiri utk amik lesen semua tuu , but amik masa yg lama la wehh . lesen P ak pun ak malas nak buat . haha . tapi yg pnting beb , ak syg ko , ko phm ak sangat-sangat . dulu kau la yg kuat touching tapi lately ni , ak dapat rase ko ni dah matured skit . err , tak selalu touching . huhu . even we're apart , i'll always be with you .


HAA , buat korang yang ada kawan baru di pusat pengajian tinggi tuu , aku jeles ok ? sbb ape , sbb ak takde kawan baru yg banyak macam korang ade . TAPI , aku tau , good things take time KAN ?


Jap jap , last but not least , buat kawan kawan aku yg lupakan aku secara tak sengaja or sengaja tuu , aku tak kisahh . ok ? aku tau korang semua happy dgn life korang yg baru tuu , ade kawan hebat hebat . errrr sikit pun ak tak kisah (tipu)

Buat kawan-kawan ak yg mmg sengaja nak sombong dgn ak tu , sila lahh sombong ok ? sbb ape , aku tak kisah (tipu)


AKU RINDU SEMUA . BAIK KAWAN PEREMPUAN MAHUPUN LELAKI .

Assalammualaikumm .

Wednesday, 5 October 2011

PSSSTT. PSSSTT. BOLEH TOLONG AKU TAK? HANG JANGAN NAK BERIA SANGAT BOLEH? AKU JEMU. SAKIT MATA AKU HAIHHH. SORRY. AKU, KALAU AKU TAK SUKA, AKU CAKAP AKU TAK SUKA. GRRRR. BYEBYE SEMUAA =)