Monday, 24 October 2011

PERKARA BIASA .

Salam all . having a great day today ? don't you ? OH NO ! why ? (caring kan) haha . perkara biasa . means like , normal things yg korang selalu buat , or masalah yg biasa korang hadapi or something the fuuu things thats make ur day like disaster , DISASTER ok ? haha , well ak nk sentuh sikit , errr sikit laa psal kawan . haha . what the heck ! tak abiss-abiss . no no , ak bkn nk ckp ap kan , ak ade ramaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (haa nmpk ramai kan) well ak kan peramah orgnye (yela tu) sbb tu kwn kwn ak sng nk kwn dgn ak kan nana kan ? haha . but kwn prempuan je laa kan , lelaki tak kot . haha . mcm biasa lepas spm sume kawan ak buat hal masing2 . ad yg lupe ak pun ade (sedih) haha , tapi ak tak kisah , ehh ak tau la korang busy . takpe takpe ak paham . aku kan memahami orgnye . ehem .


SANGAT MANIS KAN ?


Ada macam-macam jenis kawan yg aku ade weh . kawan yg baik , kawan yg slalu tolong aku susah pun ade , kawan yg mcm duri dlm daging pun ade , kawan yg kuat touching pun ade , kawan yg pandai sangat pun ade , kawan yg gila-gila pun ade . haihhh , byk la wehh . tak tertulis ak ni haa . well ni la LUMRAH hidup kan ? cuma satu je ak nak tekankan disini , if korang dah tau kawan korang tu trgolong dlm jenis kawan yg mcm duri dlm daging tu korang kne selalu berjaga-jaga laa ok ? kawan gelak ramai doh , tapi kawan nanges berapa sangat punn . kan kan kan ? semua ni aku dah alami weh . apa org kata , sekali kena , selalu beringat . tak gitu ? haa , cukup cukup . aku bkn nk mmbebel pasal tu . ak cuma nak cakap thanks alots to my dear friends yg tak pernah lupakan ak walaupun dorg dh belaja kat IPG , UNIVERSITI , POLI , KOLEJ . well ak tau ak budak form6 yg pakai uniform kain biru tu haaa . aku pelajar sekolah je . hukhuk .


TERIMA KASIH DAUN KELADI  tau .




haa , ada kawan aku sorang ni nama nye ANIS ATHIRAH . aku selalu tak berkesempatan nak jumpe die kalo die balik ipoh . kadang-kadang faktor transport jugak jadi penghalang , BABE , ak tau aku tak de lesen semua bagaii tuu , aku tau aku takde kereta nak bawak ko jalan jalan jauh . tapi ak jnji aku akn usahakan dgn duit sendiri utk amik lesen semua tuu , but amik masa yg lama la wehh . lesen P ak pun ak malas nak buat . haha . tapi yg pnting beb , ak syg ko , ko phm ak sangat-sangat . dulu kau la yg kuat touching tapi lately ni , ak dapat rase ko ni dah matured skit . err , tak selalu touching . huhu . even we're apart , i'll always be with you .


HAA , buat korang yang ada kawan baru di pusat pengajian tinggi tuu , aku jeles ok ? sbb ape , sbb ak takde kawan baru yg banyak macam korang ade . TAPI , aku tau , good things take time KAN ?


Jap jap , last but not least , buat kawan kawan aku yg lupakan aku secara tak sengaja or sengaja tuu , aku tak kisahh . ok ? aku tau korang semua happy dgn life korang yg baru tuu , ade kawan hebat hebat . errrr sikit pun ak tak kisah (tipu)

Buat kawan-kawan ak yg mmg sengaja nak sombong dgn ak tu , sila lahh sombong ok ? sbb ape , aku tak kisah (tipu)


AKU RINDU SEMUA . BAIK KAWAN PEREMPUAN MAHUPUN LELAKI .

Assalammualaikumm .

No comments:

Post a Comment