Friday, 20 January 2012

Meoww Meoww Meoww

Assalammualaikum semua. Alhamdullilah , masih lagi sihat dan bernafas di muka bumi ini. Haa, now i would like to write about my lovely meoww. Hehe. Enjoy.


1. Mula mula aku tukar DP kucing .
NI KUCING KURUS.

Besoknya , ada junior aku yang comel (muntah) tiba tiba post kat wall aku , then aku terkejot sebab DP dia pun kucing jugak .



2. Ni lahh , pfffttt . YANG NI KUCING GEMOK.


Pastukan , selang berapa hari (sehari je pun) kawan aku pun tukar DP kucing jugak , alolololololo . hahahaha 



YANG NI PULAK KUCING CUN.

3. Ni laa , well . dorang semua sayang kat aku , so aku tak boleh nak halang kan .


HAHAHAHA ! AKU  TERHARU (SEBAK DADA) LALU AKU MELAKUKAN PERKARA INI . 





Wink Wink =) 

Wink Wink . lagi sekali terharu lahh , thanks korang (perasan) hahaha . btw , lumrah kehidupan setiap pertemuan pasti ada perpisahan . Buat junior yg tersayang Haziq dan Syafiq yg akan berpindah ke sekolah asrama penuh (huhuhu) korang jaga diri elok-elok k ? jgn lupakan kakak kakak korang yg comel ni , kan adda kan ? hahaha. kalau rindu , call guna public phone, nak 3g pun bole (mmg dorg bole bwk fon pun aina , hoi) hahaha. For you guys , study smartly okay, jgn sia-sia kan peluang cerah ni tau. sedih sedih , takde sape nak gado, main-main, dgn kak aina dahh. hee. doa kak aina selalu bersama dgn korang. sama-sama kita berjaya tauu.


AMIN.



Saturday, 7 January 2012

TUMBLR

HAHAHA !




YEAHHH !


Assalammualaikumm . Ingin keriangan dan ketenangan lagi ? Do visit my TUMBLR .

http://shortsweetlovely.tumblr.com/