Monday, 15 August 2011

NO TITLE

MANIS KAN ? INSYA ALLAH , ONE DAY =)

ASSALAMUALAIKUMM SEMUA =) , hari ini baru saya perasan bahawasanya saya minat dengan seorang hamba allah ni . sama ada lelaki atau perempuan , tidak akan di dedah kan di laman sesawang ini . mungkin ini perasaan saya yang merepek ketika hujan  renyai di malam hari pada 15 ramadan , atau senang cerita kann maybe perasaan yg betul errrrrrr , hmmm hmmm *thinking* , now , i keep stalker ur fb, friend :) , macam kemaruk je saya kan ? saya tak baik macam awak , sedangkan awak bagi saya subhanallah , sangat perfect but dun judge a book but its cover kan kawan kawan ? huhuhu . okayy , pendirian tak tetap lagi ni =) sejak bila ntah timbul perasaan ganjil itu . dulu , saya rasa saya tak suka awak i means , bukan benci , saya anggap awak kawan biasa yg luar biasa di situ . tak paham jugak kan ? okay senang citer saya tak pernah tengok awak lama2 pun . ye , saya anggap awak rakan tugas sahaja . hehehe . by the way , mesti awak tak tahu yang saya ade sikit perasaan dekat awak kan ? oh ye , sedikit je ok ? tak banyak tauu . saya ulang lagi SEDIKIT YE . jangan salah paham . huhu . saya hanya minat dengan cara awak berdakwah . ONE MORE THING , amboi , depan saya bukan main PENDIAMM  . ape ? cover macho ye ? pon bolehh . haha . bg sy , awk dgn sy ni ibarat langit dan bumi . sy ulang lagi IBARAT LANGIT DAN BUMI . hehe . insyaallah , dgn izin ALLAH , kalau ade rezeki dan jodoh kita akan bertemu lagi untuk menjalinkan ukhwah persabatan kita ini =) amat merindui dengan alunan merdu surah al-fatihah awak =) , i am here , mendoakan yang terbaik untuk awak , wahai sahabatku amin =)


pstt pstt , awk igt ke lagi sape sy ? huhu =)

Saturday, 13 August 2011

SAYANG =)

salam n hello there . now nak mmbebel pasal NURATHIRAH . hey awak , jgn berasa sedih dgn die bole takk ? awak sedar tak die tu jelous dgn awk . awk , die tu kan talam brape muke syg ? hahaha ? (bukan main aku ni haa) jgn cakap bende yg merepek2 bole tak ? ko bukan punca nya ok ? now , u should berhati kering ! jgn dok peduli sgt dgn org lain , dorg buat awk lagi teruk ade lah . lagi satu , jgn prnah terasa terpinggir dgn kerancakan kami di FB , ok syg ? awk , sentiasa ade di dalam ati kami . tau tau . kami TAK PERNAH LUPAKAN awk . sebaliknya kmi semua rindu awk . sy tau awk jauh , jauh sgt . tapi tu laa hakikatnye , sy tau awk kuat hadapi semua ni kan syg ? jgn homesick tau . satu lg , jgn nanges tau . hehehe . awk , kami selalu merindui awk tau , tak percaya tanya mohd ridzwan . tak caya jugak tanye syed , tanye faa , tifaa , zaquann , hasnaa , param , ehh tanye laa semua org . hahaha . awak , A B C D E F G H ILOVEYOUSOMUCH <3 , ps: sweet kan ? ye sy tau , sy mmg sweet  hahaha :)

ingat lagi kenangan ni ? hehehe .

Wednesday, 10 August 2011

ONE BIG HAPPY FAMILY =)

kami yang havoc . PS:  cer tgk zaquan dgn ridzwan tu , ishhhh . FARAH : gaya tangan mak datin , hahaha =)




perempuan sahaja =)


hasna ade :)
PS: mate ridzwan pejam ! hahaha , nak kate ade flash , tak ade pun  , hahaha .

hasna takde =(


ps : macam bergambar di pagi hari raya kan kan kan ? korang ade ? hahaha . dah macam satu family je . hehehe .

KORANG LAHH KENANGAN TERINDAH BAGI AKU =)
THANKS COZ BEING MY FRIEND =)
ALHAMDULILAHH , KERANA ALLAH MENGURNIAKAN KORANG SEMUA KEPADA AKU .
SEMOGA PERSAHABATAN KITA YANG TERJALIN TIDAK AKAN PERNAH TERHENTI , AMIN .




Sunday, 7 August 2011

GELI HATI . TERIMA KASIH AZEM NIKON =)

THANKSS AZEM NIKON  =)

THE END OF PART EHEM EHEM =)

EHEM EHEM 2 =)

EHEM EHEM 1 =)


hehehe , comel kann ? sumpahh terharuuu . hari yg sedihh menjadi ceria kembali apabila slh seorg drpd kwn baik sy anta EHEM EHEMM , kat wall fb sy sbyk 35 + + , AZEM , aku rindu kauu . wehh . aku harap ko jgn lupakan aku okaayy ? aku tauu ramai gurl tergila-gilakan ko , pandai2 pilih ok ? buat pilihan yg terbaik . aku doakan yg terbaik utk kauu tauu . AKU TAK PERNAH LUPAKAN KO , MALAH KENANGAN KITA BERDUA DAN BERTIGA SELALU BERLEGAR-LEGAR DI FIKIRAN AKU . WEH , ingat tak zaman kita dulu2 ? igt tak dulu kau suke conteng2 buku nota kuning aku ? smpai sekarang aku tak padam tulisan ko yang lawaa tuu . igt tak hadiah yg ko bg tu yg ko sorok dlm buku kuning aku tu ? haha .  igt tak aku selalu grang dgn kauu , selalu melalut dgn kau bila tusyen kelas science tuh ? akhirnya dapat gak A utk subj science tuu kann ? hahaha . mybe teacherr tu tak marah kot dgn perlakuan kita due dulu (BERKAT KONON) , dgn tomahan gusipnye laa , macam macam wehh . igt tak ko penah tacink dgn akuu ? hahahahaha . igt tak ko pena gado dgn aku n amy ? igt lg zman KPOP kite due ? igt lagi takkk ? igt lagi zaman hamster kau ? igt lagi tak aku ajar kau mod maths yg smpai aku garang2 tu (smpai khairul tgkap gmba aku tgh marah kau tuu ) ? hehehehe . ohh kawan ku , aku sungguh rinduu zaman dahulu . TERLALU BANYAK SANGAT KENANGAN KITA BERTIGA MASA FORM5 DAHULUU .  weh , gud luck studyy tauuu . wehh , jage diri tauuu . huhuhu . kalau dah ade gf sekalipun , jgn lupakan aku ok ? ILOVEYOU AZEM . igt tak wo ai ni ? hahaha .
ps : INGAT TAK , KO PERNAH LUPA INGATAN KEJAP TUU ? HAHAHA .