Monday, 15 August 2011

NO TITLE

MANIS KAN ? INSYA ALLAH , ONE DAY =)

ASSALAMUALAIKUMM SEMUA =) , hari ini baru saya perasan bahawasanya saya minat dengan seorang hamba allah ni . sama ada lelaki atau perempuan , tidak akan di dedah kan di laman sesawang ini . mungkin ini perasaan saya yang merepek ketika hujan  renyai di malam hari pada 15 ramadan , atau senang cerita kann maybe perasaan yg betul errrrrrr , hmmm hmmm *thinking* , now , i keep stalker ur fb, friend :) , macam kemaruk je saya kan ? saya tak baik macam awak , sedangkan awak bagi saya subhanallah , sangat perfect but dun judge a book but its cover kan kawan kawan ? huhuhu . okayy , pendirian tak tetap lagi ni =) sejak bila ntah timbul perasaan ganjil itu . dulu , saya rasa saya tak suka awak i means , bukan benci , saya anggap awak kawan biasa yg luar biasa di situ . tak paham jugak kan ? okay senang citer saya tak pernah tengok awak lama2 pun . ye , saya anggap awak rakan tugas sahaja . hehehe . by the way , mesti awak tak tahu yang saya ade sikit perasaan dekat awak kan ? oh ye , sedikit je ok ? tak banyak tauu . saya ulang lagi SEDIKIT YE . jangan salah paham . huhu . saya hanya minat dengan cara awak berdakwah . ONE MORE THING , amboi , depan saya bukan main PENDIAMM  . ape ? cover macho ye ? pon bolehh . haha . bg sy , awk dgn sy ni ibarat langit dan bumi . sy ulang lagi IBARAT LANGIT DAN BUMI . hehe . insyaallah , dgn izin ALLAH , kalau ade rezeki dan jodoh kita akan bertemu lagi untuk menjalinkan ukhwah persabatan kita ini =) amat merindui dengan alunan merdu surah al-fatihah awak =) , i am here , mendoakan yang terbaik untuk awak , wahai sahabatku amin =)


pstt pstt , awk igt ke lagi sape sy ? huhu =)

No comments:

Post a Comment