Sunday, 7 August 2011

GELI HATI . TERIMA KASIH AZEM NIKON =)

THANKSS AZEM NIKON  =)

THE END OF PART EHEM EHEM =)

EHEM EHEM 2 =)

EHEM EHEM 1 =)


hehehe , comel kann ? sumpahh terharuuu . hari yg sedihh menjadi ceria kembali apabila slh seorg drpd kwn baik sy anta EHEM EHEMM , kat wall fb sy sbyk 35 + + , AZEM , aku rindu kauu . wehh . aku harap ko jgn lupakan aku okaayy ? aku tauu ramai gurl tergila-gilakan ko , pandai2 pilih ok ? buat pilihan yg terbaik . aku doakan yg terbaik utk kauu tauu . AKU TAK PERNAH LUPAKAN KO , MALAH KENANGAN KITA BERDUA DAN BERTIGA SELALU BERLEGAR-LEGAR DI FIKIRAN AKU . WEH , ingat tak zaman kita dulu2 ? igt tak dulu kau suke conteng2 buku nota kuning aku ? smpai sekarang aku tak padam tulisan ko yang lawaa tuu . igt tak hadiah yg ko bg tu yg ko sorok dlm buku kuning aku tu ? haha .  igt tak aku selalu grang dgn kauu , selalu melalut dgn kau bila tusyen kelas science tuh ? akhirnya dapat gak A utk subj science tuu kann ? hahaha . mybe teacherr tu tak marah kot dgn perlakuan kita due dulu (BERKAT KONON) , dgn tomahan gusipnye laa , macam macam wehh . igt tak ko penah tacink dgn akuu ? hahahahaha . igt tak ko pena gado dgn aku n amy ? igt lg zman KPOP kite due ? igt lagi takkk ? igt lagi zaman hamster kau ? igt lagi tak aku ajar kau mod maths yg smpai aku garang2 tu (smpai khairul tgkap gmba aku tgh marah kau tuu ) ? hehehehe . ohh kawan ku , aku sungguh rinduu zaman dahulu . TERLALU BANYAK SANGAT KENANGAN KITA BERTIGA MASA FORM5 DAHULUU .  weh , gud luck studyy tauuu . wehh , jage diri tauuu . huhuhu . kalau dah ade gf sekalipun , jgn lupakan aku ok ? ILOVEYOU AZEM . igt tak wo ai ni ? hahaha .
ps : INGAT TAK , KO PERNAH LUPA INGATAN KEJAP TUU ? HAHAHA .

6 comments: