Saturday, 16 July 2011

nasi goreng udang bersama qida :)




saja je ni . btw , sy rindu nak makan nasi goreng udang dengan kawan-kawan sy . terutama dengan aqidah azziyan ni . teringat dlu , mase tgh study study kat skola pd waktu ptg tiba2 teringin nak makan nasi goreng udang , then bg suggestion kat qida yg nasi goreng udang kat kedai tu sedap gila . start je moto belalang qida tu then terus pegi kedai makan tuh . hehehe . then bila sampai kitaorg order lahh . sampai je order kitaorg tu qida terkejot yela sbb satu pinggan penuh dgn udang kot . apelagi , kalo dah mkn kan nasi goreng udang ni , kitaorg slalu order pinggan satu lagi sbb nak asingkan kulit udang well udang byk kan ? haha . sedap kot . sumpah tak tipuu . btw , rindu doe zaman dulu . hmm alangkah bagusnya kalo masa boleh putar balik . kan ? syg kwn-kwn sy sangat sangat !

No comments:

Post a Comment