Thursday, 21 July 2011

adik saya =)


eksperimennn 

salamm semua . sihat kah kamu ? hehe . ok ok , now nak share pengalaman tentang adik lelaki saya iaitu muhd aqil b. ahmad fazil . balik je die dari sekolahh nampak die pegang something . igtkan air ke ape ke , kalo air boleh saya teguk2 sikit , rupanya pokok taugeh yg die tanam kat tadika die gune biji kacang hijau tuhh . hehehe . comel doe adik saya ni , hehehe . bukan apa , saja je ni , saya rasa terharu dgn adik saya ni , kecik2 dah pandai tanam pokok taugeh ni siap suruh mak saya tanam yang baru  ! hahaha . adik saya terlebih excited tuh . kira ok la jugak pembelajaran die kat prasekolah tuu . atleastt , ada la benda baru yang die belajar . hehe . okay , tu jee . okaybye . 

No comments:

Post a Comment