Monday, 18 April 2011

PLKN yg terbaek !



haa yg kat atas ni kawan2 aku .gilaa aku rindu kot kat dorg.dlm dorm aku, ak ade gelaran,they called me ALONG ok ? haha . ak pun tak tau knp dorg pggil ak cmtu,adakah muke ak nmpak tue ? ohh NO ! haha. takpe laa,dgn dorg la ak byk share pgalaman*huhu*,masalah,macam2 la. YES AKU SGT RINDU MEREKA ! tiap2 mlm ak tido dgn nana (one of my bestfriend kat kem n kat lua kem ). cube korg bygkan, 1 KATIL 2 ORG ! haha . hangpa penah buat dak? cheq teror habaq kat hangpa, haha . penah gak kwn2 dorm  len tak caye yg kami tido berdue begituu, well dorg tak caye sudah ! haha .even , my BF pun tak caye ! who cares?! haha. ermm . kwn2 laen sperti fina , ayu (bekalan makanan ktaorg) , roza , zue , mira semua SUPERB ok ! so jgn jeles dgn ak dpt kwn yg best mcm diorg nihh . ok , chao dulu . tak teringat nak tulis ape lg , haha .

2 comments: