Monday, 18 April 2011

JALAN JALAN DI KOTA .





haaa ade crite nih, ehh nampak tak aku BERHIJAB ? haha ! zex(one of my friend) said , tuu dia HAJAH MINAH TERAP ! what ? kuang ajaq gilaa ! ak pun tak tau knp dia slalu pggil ak cmtu , rase mcm nk tampo2 je muke dia tuu. tp pkir mmbe kan ? so tak tampo laa . SIAN punyer pasal . ok , dlm gmba ni ak n anis(one of my bff) . time ni kitaorg tggu ketibaan dato sri zex & naz ! lamee gila tggu . ni la port utk tggu dorg , dekat je ni , blakang taman ruma zex je punn , haha . mase ni busan n panas gilaa pastu amik la phone yg agk cnggih tu(ala nokia 6330 je) tgkap la gmbo . tup2 smart pulak gmba yg ditgkap nih . haha . anis : weh smart la letak FB ok ? aku : haha , tgk la tgn sape yg tgkap  , FB ? nnti la ak pkir nk msuk ke tak . haha . ok pastu tgk2 zex dtg dgn jlan kakinye , ye la ruma dekat kann ? haha . sampai2 je die da bsing . die kate *kelam kabut aku mandi , bukan nk ckp awl2 nak lepak , suke cmni ! haha . die mmg suke merungut & hangin tak tntu pasal . well da biase . pastu , tggu si naz , 20 min cmtu smpai la die dgn moto EX5 berpelekat L & P ! ok now , naz tu ade due lsen L & P ke ? soklan tu brmain di pkiran aku . dgn muke selamber die ckp *ko nak yg mne L or P ? bengong tak ? BINAWE sgguh ! ok binawe ni ak pun tak tau mksud nye ape , bile tnye die , die diam ok ok FINE ! tak nak tnye dah . ok pastu zex bersuare * korg nk gi mne ? jgn smpai ak tgk TV * haha . ngek laa . ok sebulat suare kate pegi tmn D.R .. pegi la dgn brhati2 . stelah smpai , lepak taman jepunn , lepak2 tup2 ade bnyi moto bsing *vroom vroom lalu kat tmn jepun tu . OMG ! rupa2nye tu bf anis yg otw nk clash . haha . kelam kabut anis sruh balek , gilaa betull . yg ak ley bwk moto slow nk kpastian yg moto bsing tu adalah bf anis , ok dats it , mmg betol bf die tu . ok ak puas ati , ak pecut moto . haha . dkt trafficlight merah , brsebelahan dgn moto naz dan pboncengnye zex , zex : weh ko mmg tak ley bwk moto lju2 ehh ? tibe2 die switch off enjin moto skuter mak aku tuu . kuang ajaqqq ! kelam kabut ak start blek , nseb bek gne starter je . gila betul . lepak HB ROAD , kate zex : air kat HB ROAD gelas besaqq punyee . ok ok ak pun order teh o ais . haha . kiteorg lmbat order , LANTAS makcik tu blahh gi amek order org lain . haha . sedihhh kami . yg zex dah hangin !(mcm biase la weh) haha . ok ok , mkcik tu patah balek , then kitaorg pun order cepat2 . nseb bek cepat order td kalo tak mkcik tu lari lg . jenuh ak nak kejar wehh . haha . ok air da smpai mmg besar gelasnye , haa . kalo minum air tuu konpem dpt batukk ye la ais batu byk kot ! wahh , lega tekak aku . lepak dgn dorg asyik aku je kne drop . ak bersuare *AKU MMG DILAHIRKAN UTK KENE STEMPEK DGN KAU JE ZEX * haha . semua gelakk , ary nak hujan , ape lagi cabut laa weh . naz bersuare*kalo hujan bwk laju2 tau ! * die tu mmg gilaa . haha . ok smpai mnjoi , da anta anis balek . semua da selesai . ok , AKU NAK CKP KAT KWN AKU TD TENGSS ALOTS SBB  SUDI LEPAK DGN KITAORG . HAHA . ok , chao .

No comments:

Post a Comment