Thursday, 21 April 2011

BOLA BOLA BOLA !

CHELSEA DERR.



BOLA LAAAAAGII ..

okay now , aku tibe2 rajin nak update blog aku ni haa . hari ini aku nak ckp pasal BOLA . as u might able to see on this blog ade gamba bola dan CHELSEA CLUB LOGO *urghhhh.. ok ok now i want to start my story bout this . hmm, mcm ni critenye , pada mlm yg dingin *yela bru lpas hujan kann ? mesti la dingin * aku sedang msg dgn hehehe my boyfriend laa . suddenly , msg die lmbt masuk . rupe2 nye die tgk bola . mlm tu ad chelsea maen game . so die pun excited gile . aku hnye mengeluh je . tgh msg2 ni , tbe2 die tak jwb soalan msg ak tu TAPII die reply msg cmni *YES ! U CHELSEA DA SCORE SEBIJIK! HAHAHA ! SUKE NI..* dan aku reply *HAA ? YE YE , *TIDOO.. ZZZ  EHH SILAP , HAHA . U MINAT CHELSEA YE ? NASIB I DPT BF KAKI BOLA NI , ADUHH*  ak just ckp cmtu sbb aku mmg takde idea nk smbang ape tntg bola dgn die . then he replied my msg * YES . CHELSEA IS MY FAVOURITE TEAM UNTILL THE END OF MY LIFE . SO U TRPAKSE TRIMA YG BF U NI KAKI BOLA * urghhhhh ! aku pun ye ye je laa , mlm tu ak tak tau knp chelsea byk score goal . haha . aku bkn ape kalo chelsea score lagi nnti bf ak jd riak , haha . tak caye bce ayt msg die * U CHELSEA GOAL LAGI SBIJIK , HAHA . MESTI U TRTEKAN DGN I KANN ? * aku reply * BUKAN TERTEKAN U , TAPI I STRESSSS , ARGHHH * see see , kan aku da cakap tdi , die riak . haha . mmg nsib aku laa dpt bf cmtu . ok now , crite tntg bola tempatan pulak . arytu PERAK TEAM ade lawan bola , thenn perak draw 1-1 dgn trngganu . sblum ni ak pun tak tau prkataan draw tu ape mksudnye , haha sengal . ak igt draw tu lukis . haha . then , bru ak phm draw tu SERI . ok ok , back to our story . ak ckp la yg bagus laa draw , takde la gado2 . then die ckp cmni * U SKONG MNE NI ? U TAU TAK I NAK MENANG , HUH * see see , ak yg kene blek ! ak ase mcm nk buat je sup bola bg die makan !! geramm tauuu . ak plak jd mangse . haha . btw , mmg susa dpt laki kaki bolaa . (kaki bola pun aku syg die tau ) *ecehhh . haha . cube korang bygkan , nanti da kawin , dpt plak suami korg yg kaki bola , kalo ade WORLD CUP or game bola yg swaktu dgnnye , mesti korg akn ditinggalkan oleh suami or bf korg kerana BOLA tuuu . haishhh . tp , have funn la with this things . haha . jgn stress . da dorg mnat bola nk wt cmne kann ? tak kan nk halang pulak , cer korg bygkan kalo bf or suami korg halang korg nak bershopping ! OHH NO ! mmg akuu tak sggup ! haha . so , masing2 ade minat trsendiri . so let it be je kalo bf or suami or ayah or sape-sape je laa yg kaki bola tuu . kann ? biar kaki bola beb , JANGAN kaki perempuan , huhu ! betol tak ? hahahaha .


No comments:

Post a Comment