Thursday, 15 September 2011

CATATAN AINA AYU

Assalammualaikumm and hello ayu girls and clumsy boys . hahaha . back to our topic ,

Situasi itu la yang aku telah hadapi pada bulan lepas . well , secara jujurnya aku mmg tak kuat nak hadapi semua ini sorang sorang , TAPI dgn adanya SWEETHEART SWEETHEART aku , aku jadi kuat doh . perghh aku mcm dapat satu kuasa baruu mcm citer BOBOY BOY kat TV3 tuh . hahaha . mula mula mmg sedih , tapi aku kena take time kan ? When this hell thing happens to me , memang satu bdan aku lemah tak bermaya , pening kpala , aku tau hanya nangis , nangis , dan nangis sampai lebam . sampai kawan aku pun ternangis skali . hahaha . lawak doh , aku nak gelak masa aku nangis tuhh tapi beb , aku emo sangat punn . teruk jugak aku nangiss . hehe . masa aku tengak asyik menangis kan tiba-tiba kawan aku bagi satu ayat yang buat aku lagi teruk nangis , nak tau ayat ape ? PEOPLE CRY NOT BECAUSE THEY ARE WEAK , IT'S BECAUSE THEY'VE BEEN STRONG FOR LONG . ayat dia tu memang buat aku sedar . well , kawan-kawan aku yg lain pun ade jgk bg ayt ayt yg power , HE IS NOTHING WITHOUT YOU , ye mmg pun . so aku terpaksa terima hakikat dan terpaksa merelakan hati aku untuk lepaskan die untuk kali ke3 . cukup laa setakat ini . aku takkan terima kau lagi . maafkan dia ? hmm nanti-nanti laa aku pikir . TERIMA KASIH kawan-kawan krn you all the MAIN reason  why I strong enough .

TERIMA KASIH DAUN SELASIH :-

NURATHIRAH

ZULIYANA ZAINI

ANIS ATHIRAH

AMALINA ZUBIR

AQIDAH AZZIYAN

FARAH ZUBIR

PARAMJIT KAUR

SYAHMA HASNI

HASNA SAKINAH

SYED AHMAD HASIF

MOHD RIDZWAN

ZAQUAN MOHD


okay dah abis , tak lupa juga kpd TIFA hik hik hik hik krn suruh aku update belog nihh .
kalau aku ada power mcm ULTRAMEN , dah lama aku bwak korang pusing-pusing dekat angkasa lepas , fuhfuhyooo ! okay , cukup cukup laa merepek wahai aina ayu , hik hik . bye bye .


WATAK SAMPINGAN (hiperbola) :

BOBOY BOY
ULTRAMEN

(-_-')

No comments:

Post a Comment