Sunday, 18 September 2011

BIG BANG


Salam to all cool gurl and sweet boy . sweet boy ? sweet talker ? ridzwan ? hahaha . itu bukan tajuk utama ok ? damn cool this kpop group -bigbang ? FENOMENA KOREAN MUSIC WAVE dah terlekat dalam diri aku sejak aku form2 lagi . well , antara artis artis kpop yg lain aku rasa dorg ni paling erm erm erm legend la org kata , lagu dorang time aku form2 sampai la aku membesar menjadi gadis ayu 18 tahun  lagu dorg semuanya sedap (bukan utk dimakan) didengar . dgn tarian dorang yg agak matured berbanding group kpop yg lain mmg smart habes . okay sekarang ni aku nak bagitau kat semuaa oranggg yang aku ni kipas susah nak mati BIGBANG ni . hahaha .

Antara lagu & dance yg agak mengasyikkan : -

1.  HARU HARU (lagu lama)
2.  LIES (lagu lama)
3.  SUNSET GLOW (lagu lama & cute dance ever)
4.  LOVE SONG

     and and and

5.  TONIGHT (lagu baru )
     lagu tonight ni aku suka , tp MV dia buat aku jd kecewa , hahaha . nk tau knp ? PI LAA TGK SENDIRI


lagi satu kan dorang ni ade buat single album masing-masing , well dorang ni agak mahal di seoul . dorang ni bukan shaja pandai nyanyi & dancing malah hebat dalam modeling , berlakon , mc , composer , nak nak lagi  salah seorang ahli bigbang T.O.P nama nya (berkaca mata hitam tuh) , haa die ni kalo berlakon watak ganas memey menjadii , hahaha . dah nama pun T.O.P mesti top kann ? hahaha . satu lagi dorang ni too masculinity , hikhikhik .

tidak lupa jugak kpd 2PM 



hik hik hik , dorang pun best gak . hahaha . SUPER JUNIOR tetap di hati  =)

yang penting kan dorang-dorang ni tak plastik mcm group MPOP . dorang takde ciplak ciplak . hikhik . sorry kalo ade yg terasa . hikhik . memang berniat punn . haha . 


*aina , u dah keterlaluan puji dorang ni , u tau tak ramai malay boy tak suke kpop sbb dorang rasa tercabar dgn ketampanan dan kecomelan artist kpop tuh , hahaha . okay , itu semua bullshitt ! hahahahaha . okay dah boleh diam dah kot . haha .


Okay , aku tau korang mesti menyampah baca entry aku , hahaha . tu laaa agenda aku sebenarnya , nak bg korang menyampah . korang menyampah tak ? nak muntah tak ? hahaha . okaybye .


*MPOP = MALAY POP .

No comments:

Post a Comment